Arvostelupalvelu

Kriittisen Korkeakoulun arvostelupalvelu antaa kokeneen lukijan arvion kaunokirjallisista (proosa, lyriikka, draama) teksteistä.

Otamme toistaiseksi vastaan ainoastaan sähköpostitse lähetettyjä käsikirjoituksia. Toimita käsikirjoituksesi sähköpostin liitetiedostona osoitteeseen kirjoittajakoulu@kriittinenkorkeakoulu.fi. Katso tiedoston muotovaatimukset edempää. Jos lähetät kerralla usean eri tekstilajin tekstejä (proosa, lyriikka ja draama), arvostellaan ja laskutetaan kukin teksti erikseen. Liitä oheen saate tekstisi taustoista ja mahdollisista arviointitoivomuksistasi. Mikäli tahdot arvioinnin jäsenhintaan, ilmoita jäsenyydestäsi tai halukkuudestasi liittyä KK:n kannatusyhdistyksen jäseneksi. Arvostelut palautetaan asiakkaalle sähköpostitse. Käsittelyaika on enimmillään kaksi kuukautta.

Hinnasto

Hinta jäsen ei-jäsen
1-20 liuskaa 60 euroa 80 euroa
21-50 80 euroa 100 euroa
51-100 100 euroa 120 euroa
101-200 130 euroa 150 euroa
201-300 150 euroa 170 euroa
301-400 180 euroa 200 euroa

Lähetä tekstisi Word- tai PDF-muodossa. Käytä 12 pisteen fonttia (mieluiten Times) ja riviväliä 2. Lisää myös sivunumerot. Jos lähetät runoja, kirjoita yksi runo/sivu.

Tekstejä arvioimassa ovat Pasi Jääskeläinen, Ranya Paasonen, Tuula Komsi ja Riikka Takala. Arviota tekstistä voi toivoa haluamaltaan kriitikolta. Lisäksi tekstejä arvioimassa on mahdollisesti myös Kirjoittajakoulun muita opettajia.

Lähetyksiin pyritään vastaamaan kahden kuukauden kuluessa, mutta käsikirjoituksen mitasta riippuen arvostelun voi saada paljon nopeamminkin. Toisaalta olosuhteista riippuen arvostelussa voi kestää myös vähän kauemmin.

Kriitikolla on täysi tekijänoikeus palautteeseensa. Kriittinen korkeakoulu ei säilytä palautteita.

Valikko