Limbo – Kirjoitusharjoituksia

23.9.-15.12.2024

 

Kaipaatko säännöllistä kertomusten kirjoittamista?

Verkkokurssi Limbo sopii erinomaisesti ensimmäiseksi aikuisiän luovan kirjoittamisen kurssiksi, mielikuvituksen verryttelyksi sekä orientoinniksi kirjoittamisen opintoihin. Limbossa saat kipinää ja rutiinia kirjoittamiseen ja opit ottamaan vastaan palautetta!

Verkkokurssi toteutetaan 23.9.-15.12.2024.

Opettajina kirjailija ja kirjoittamisen opettaja Juhani Känkänen sekä kirjailija Petteri Paksuniemi. Timo Montonen on suunnitellut Limbon ja laatinut kirjoitusharjoitukset.

 

Juhani Känkänen
Juhani Känkänen
Petteri Paksuniemi
Petteri Paksuniemi

 

 

Limbo – Kirjoitusharjoituksia: Ohjelma

Kirjoitustehtäviä ja keskusteluja seuraavista aiheista:

 1. Kertomus
 2. Dramaattisuus
 3. Musta
 4. Sininen
 5. Maku
 6. Kuulo
 7. Uho
 8. Piilottaa
 9. Etsiä
 10. Harrastus
 11. Kuutiopeli
 12. Tosilauseet

Koulutus toteutetaan kokonaisuudessaan verkko-opiskeluna. Kurssin omalla opiskelualustalla on tarvittava ohjaava oppimateriaali, virikkeitä luovan kirjoittamisen avuksi sekä viikoittain vaihtuvia kirjoittamisen aiheita ja menetelmiä. Viikon välein palautat lyhyen kertomuksen Limbon keskusteluun arvioitavaksi. Keskustelussa voit lukea ja kommentoida muiden opiskelijoiden kertomuksia. Arvioinnissa pyritään kiteyttävään, ansiot ja puutteet huomioivaan palautteeseen. Keskustelut käydään kirjoittamalla, kommentoimalla ja palauttamalla tekstejä kurssialustan keskustelupalstalle. Kurssin ohjelmaan ei kuulu pakollisia verkkotapaamisia esim. Zoomissa tai vastaavassa palvelussa, mutta valmius vapaaehtoiseen verkkokokoukseen on olemassa.

Oheislukemistoksi suositellaan luovan kirjoittamisen verkkokurssien opiskelijoiden antologiaa Salaisuuksia, valheita ja pimeyttä (toim. Timo Montonen, 2023).

Huom! Kurssin suorittaneella on mahdollisuus osallistua Plus Jatkoille, neljän viikon maksulliseen (210 €) jatkokurssiin, joka pidetään varsinaisen kurssin päätyttyä. Ilmoittautuminen Plus Jatkoille opettajille kurssin aikana.

Ilmoittautuminen kurssille Opintokeskus Siviksen sivujen kautta: https://sivisverkko.ok-sivis.fi/#/koulutus/69411

Paikka: Kurssi toteutetaan kurssin omalla verkkoalustalla.

Kurssin hinta: 280,00 €

Ilmoittautumiset viimeistään 8.9.2024.

Tervetuloa mukaan!

Peruutusehdot: Peruutukset maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään asti 8.9.2024, ilmoittautumisajan jälkeen perimme 100 euron peruutusmaksun. Peruutus tulee tehdä ennen kurssin alkamista.

Vapaan sivistystyön leikkausten vuoksi olemme olleet pakotettuja nostamaan hintoja.

Kriittinen korkeakoulu on yksityinen ja itsenäinen kurssikeskus.
Opintokeskus Sivis logo