Luonto minussa

21.-23.8.2024

Luonto minussa

Ekspressiivisen maalauksen intensiivikurssi

Luonto minussa -kurssilla tutustutaan moniaistiseen, keholliseen ja ekspressiiviseen kuvallisen ilmaisun tapaan maalauksen keinoin. Millainen on ruumiillisen tiedon ja liikkeen vaikutus omaan jälkeen? Miten ulkomaailman aistimus ja ihmisen sisäinen aistimus yhdistyvät maalauksessa? Mikä on sisäinen luontoni?

Kurssilla on keskeistä löytää sykäys jokaisen omalle luovalle prosessille ja oman visuaalisen jäljen vahvistaminen siihen virittävillä harjoituksilla. Kurssin tehtävät herättelevät moniaistiseen ympäristön ja oman itsen havainnointiin, liikkuen myös oman liikkeen, eri aistien, tunteen ja katseen välillä. Kurssin tehtävät kannustavat myös leikkimieliseen kokeiluun.

Kurssi sopii niin eri alojen taiteilijoille kuin kaikille aiheesta kiinnostuneille yksilöllisen ohjauksen ansiosta.

Kurssilla voi työskennellä vapaavalintaisin maalausmateriaalien kanssa, kuten guassi, akryyli, värilliset musteet… Maalata voi myös esimerkiksi liiduilla. Tervetulokirjeessä ennen kurssin alkua on vinkkejä materiaaleihin liittyen ja sitä ennen tarvittaessa materiaaleista voi tiedustella kurssin opettajalta aho.elina@gmail.com

Kurssia ohjaa ohjaustyylistään paljon hyvää palautetta saanut kuvataiteilija Elina Aho-Brennan. Ohjaus kannustaa ilmaisun vapauteen, rohkeuteen, iloon ja autenttisuuteen. Elinan netti-portfolio: https://www.elinaaho.com

Luonto minussa -kurssin ohjelma:

21.8. Kasvitieteellinen puutarha, luonto-croquis ja mielikuvat kuvallisen työskentelyn lähtökohtina (Sateen sattuessa sisätiloissa, osallistuja maksaa mahdollisen sisäänpääsymaksun kasvitieteelliseen puutarhaan)

22.8. Kasvitieteellinen puutarha, moniaistinen maisema ja kehollisuus (Sateen sattuessa sisätiloissa, osallistuja maksaa mahdollisen sisäänpääsymaksun kasvitieteelliseen puutarhaan)

23.8. Luonnoksesta kuvaksi, studiotyöskentelyä Kriittisellä korkeakoululla ja loppukatselmus

Kurssin päivinä työskennellään klo 10-15.

Ilmoittautumistiedot

Hinta: 130,00 € Maksuun voi käyttää myös Smartumin Liikunta- ja kulttuuriseteleitä tai Smartum Saldoa.

Ilmoittautuminen kurssille Opintokeskus Siviksen sivujen kautta: https://sivisverkko.ok-sivis.fi/#/koulutus/69380

Ilmoittautumiset viimeistään 7.8.2024.

Tervetuloa mukaan!

Peruutusehdot: Peruutukset maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään asti 7.8.2024, ilmoittautumisajan jälkeen perimme 50 % osallistumismaksusta. Peruutus tulee tehdä ennen kurssin alkamista.

Luonto minussa

Kriittinen korkeakoulu on yksityinen ja itsenäinen kurssikeskus.
Opintokeskus Sivis logo