Luova kirjoittaminen

Kurssi täynnä.

Kurssi täynnä. Voit ilmoittautua halutessasi kurssin tiedotuslistalle.

Luovan kirjoittamisen verkkokurssi sopii sekä aloitteleville että edistyneille kirjoittajille. Kurssi antaa luovan kirjoittamisen perustiedot, joita opiskelija soveltaa omaperäisesti innostavissa kirjoitustehtävissä.

Verkkokurssi toteutetaan 21.3.–29.5.2022.

Timo Montonen

Riikka Takala

Kuva: Markku Karpio

Markku Karpio

Opettajina kirjailija, filosofian maisteri Timo Montonen, kirjailija Markku Karpio ja kirjailija, dramaturgi Riikka Takala.

Alustuksia, kirjoitustehtäviä ja keskusteluja seuraavista aiheista:

1. Alku – Salaisuus
  2. Dramaattisuus – Virhe
  3. Havainnot – Pimeys
  4. Näkökulma – Kärjistys
  5. Tyylikeinoja – Valittu

Koulutus toteutetaan kokonaisuudessaan verkko-opiskeluna. Kurssin omilla sivuilla on tarvittava ohjaava oppimateriaali ja virikkeitä luovan kirjoittamisen avuksi. Kahden viikon välein opiskelija palauttaa kirjoitustehtävän arvioitavaksi. Vain opettajat näkevät kirjoitukset, ellei opiskelija itse lähetä niitä muiden opiskelijoiden luettavaksi yhteisessä keskustelussa.

Kurssille otetaan enintään 20 opiskelijaa.

Peruutusehdot: Peruutukset maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään asti, ilmoittautumisajan jälkeen perimme 50 % osallistumismaksusta.

Hinta: 150 euroa

Ilmoittaudu mukaan

Sukupuoli (pakollinen)

Sukupuolta kysytään lakisääteisen tilastoinnin vuoksi.

Minulle saa lähettää sähköpostitse tietoja samanlaisista kursseista
    KylläEi

Liity Kriittisen korkeakoulun tiedotuslistalle
    KylläEi

Listalaisille lähetetään säännöllisesti tietoa toiminnastamme. Viestejä tulee yksi tai kaksi kuukaudessa.

*Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Kursseja, joista saattaisit olla kiinnostunut

Valikko