Luovan kirjoittamisen johdantokurssi

Kurssi on täynnä. Voit ilmoittautua jonoon.

Luovan kirjoittamisen johdantokurssi sopii sellaisille kirjoittamisesta haaveileville, jotka eivät ole aiemmin kirjoittamista harrastaneet tai joiden aktiivisesta kirjoittamisesta on pitkä aika. Jos kirjoitit viimeksi koulussa, tämä on sinun kurssisi! Tavoitteena on saada alustava käsitys kaunokirjallisen kirjoittamisen osatekijöistä kirjoittamalla tehtävänantojen mukaisia kertomuksia.

Verkkokurssi toteutetaan 31.10.–11.12.2022.

Kurssille otetaan 20 opiskelijaa.

Opettajina kirjailija, filosofian maisteri Timo Montonen ja kirjailija ja dramaturgi Riikka Takala.

Timo Montonen
Riikka Takala

Kirjoitustehtäviä ja keskusteluja seuraavista aiheista:

Monologi
Dialogi
Valhe

Koulutus toteutetaan kokonaisuudessaan verkko-opiskeluna. Kurssin omilla sivuilla on tarvittava ohjaava oppimateriaali ja virikkeitä luovan kirjoittamisen avuksi. viikon välein opiskelija palauttaa kirjoitustehtävän arvioitavaksi. Vain opettajat näkevät kirjoitukset, ellei opiskelija itse lähetä niitä muiden opiskelijoiden luettavaksi yhteisessä keskustelussa.

Ilmoittautuminen viimeistään 16.10.2022. Peruutuksen voi tehdä maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Jos peruutus tulee myöhemmin, peritään puolet kurssimaksusta.

Hinta: 150 euroa

Kriittinen korkeakoulu on yksityinen ja itsenäinen kurssikeskus.

Ilmoittaudu mukaan

Sukupuoli (pakollinen)

Sukupuolta kysytään lakisääteisen tilastoinnin vuoksi.

Minulle saa lähettää sähköpostitse tietoja samanlaisista kursseista
    KylläEi

Liity Kriittisen korkeakoulun tiedotuslistalle
    KylläEi

Listalaisille lähetetään säännöllisesti tietoa toiminnastamme. Viestejä tulee yksi tai kaksi kuukaudessa.

*Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Kursseja, joista saattaisit olla kiinnostunut

Valikko