Virtaa musiikkimatka

Perjantaisin klo 19-20.30, alkaen 5.2.

Virtaa-musiikkimatka on vuosien varrella avannut monille musiikin maailman uudella tavalla. Pianisti Minna Pölläsen johdolla kokoonnutaan perjantai-iltaisin kuuntelemaan, keskustelemaan ja juomaan teetä. Kaikki ovat tervetulleita, aikaisempaa musiikin tuntemusta ei tarvita.

Löydä iloa musiikista!

Musiikin parantavasta voimasta saadaan jatkuvasti uutta näyttöä. Mutta mistä aineksista se voima koostuu? Musiikki on sekä fyysistä aaltoliikettä, että mentaalisia rakenteita. Se on matka sisimpäämme jossa vastakohdat, rationaalinen ja emotionaalinen yhdistyvät.

Perjantai-iltaisin koemme yhdessä miten musiikki vaikuttaa. Kerron pianon ääressä omista lempisäveltäjistäni, musiikin taustoista ja suhteesta muihin taiteisiin, ja kuuntelemme valitsemiani huipputulkintoja eri aikakausien musiikista.

Musiikin teoriaa ei tällä kurssilla tarvitse tuntea, avoin mieli riittää.

Ohjelma

Ohjelma ilmoitetaan tuonnempana!

Ajankohta:
Perjantai-iltaisin klo 19.00-20.30
Kevään 2021 Virtaa-matka alkaa 25.1.
yht. 12 iltaa

Paikka:
Midori – Soiva galleria
Kirkkokatu 1, Helsinki

Hinta:
110 euroa
Kurssin voi maksaa myös Smartumin Liikunta- ja kulttuuriseteleillä tai Saldolla.

Huom! Mahdollisuus osallistua myös yksittäisiin iltoihin. Tulevan illan ohjelma varmistuu viim. viikkoa aiemmin. Ilmoittautumiset tekstiviestitse suoraan Minnalle (041-4620543). Muista ilmoittautua! Koronan vuoksi paikalle otetaan korkeintaan 10 henkeä. Yksittäisen illan hinta: 10 euroa. Maksetaan käteisellä paikan päällä. Jos haluat maksaa laskulla, ota yhteyttä Kriittisen toimistolle.

Ilmoittautuminen viimeistään 17.1. Peruutuksen voi tehdä maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Jos peruutus tulee myöhemmin, peritään puolet kurssimaksusta. Jos kurssille jättää tulematta eikä sitä ole peruuttanut, peritään maksu kokonaan.

Ilmoittaudu mukaan

  Minulle saa lähettää sähköpostitse tietoja samanlaisista kursseista
  KylläEi

  Liity Virtaa tiedotuslistalle
  KylläEi

  Listalaisille lähetetään säännöllisesti tietoa toiminnastamme. Viestejä tulee yksi tai kaksi kuukaudessa.

  *Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

  Kursseja, joista saattaisit olla kiinnostunut

  Valikko