Käsikirjoittamisen intensiivikurssi: käsikirjoituksen aloittaminen ja päähenkilön rakentaminen

Kurssi on täynnä.

Tule perehtymään viikon ajan arki-iltaisin käsikirjoittamiseen! Intensiivikurssilla keskitytään draamakerronnan aloitukseen, ensimmäisen näytöksen suunnitteluun ja moniulotteisen päähenkilön rakentamiseen.

Kurssi pohjautuu syventävään itsetuntemukseen, arkkityyppien merkitykseen draaman rakentumisessa sekä eri maailmankäsitysten pohjia yhdistelevään teoreettiseen opetusrunkoon – draaman rakenteita hahmotetaan syvyyspsykologian tarjoamista perspektiiveistä käsin.

Kurssi koostuu luennoista ja yhteisestä keskustelusta, tehtäviä ei anneta.

Ajankohta: ma-pe 25.4.-29.4.2022 klo 17.30-20.00

Ilmoittautuminen viimeistään 18.4.2022 mennessä.

Kesto: 15 oppituntia

Kurssi järjestetään etänä. Tarkemmat tiedot välitetään osallistujille myöhemmin.

Hinta: 115/75 euroa (alennettu hinta opiskelijoille, eläkeläisille ja työttömille. Ilmoitathan mahdollisen alennusperusteen ilmoittautumisen yhteydessä)

Kurssin vetäjänä toimii elokuvaohjaaja, käsikirjoittaja ja laulaja-lauluntekijä Petri Hakkarainen, joka tunnetaan myös taiteilijanimellä Pete Europa. Hänestä löydät lisää tietoa täältä: https://www.kriittinenkorkeakoulu.fi/petri-hakkarainen/

Petri Hakkraisen aiemmille kursseille osallistuneille tiedoksi: Elokuvakäsikirjoittamisen ja Draaman perusteiden kursseille on joinakin kertoina kuuluneet osiot ”13 tapaa aloittaa elokuva” ja ”päähenkilön rakentaminen”. Tämä kurssi kattaa ko. osiot ja laajentaa niitä.

Peruutusehdot: Peruutukset maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään asti, ilmoittautumisajan jälkeen perimme 50 % osallistumismaksusta.

Kriittinen korkeakoulu on yksityinen ja itsenäinen kurssikeskus.
Opintokeskus Sivis logo

Kursseja, joista saattaisit olla kiinnostunut

Valikko