Luonto minussa II – Ekspressiivisen maalauksen ja piirustuksen intensiivikurssi

10.-12.1.2024

Luonto minussa

Ekspressiivisen maalauksen ja piirustuksen intensiivikurssi

Luonto minussa -kurssilla tutustutaan moniaistiseen, keholliseen ja ekspressiiviseen kuvallisen ilmaisun tapaan maalauksen ja piirustuksen keinoin. Millainen on ruumiillisen tiedon ja liikkeen vaikutus omaan jälkeen? Miten ulkomaailman aistimus ja ihmisen sisäinen aistimus yhdistyvät maalauksessa? Mikä on sisäinen luontoni?

Keskeistä kurssilla on löytää sykäys jokaisen omalle luovalle prosessille ja oman visuaalisen jäljen vahvistaminen siihen virittävillä harjoituksilla. Kurssin tehtävät herättelevät moniaistiseen ympäristön ja oman itsen havainnointiin, liikkuen myös oman liikkeen, eri aistien, tunteen ja katseen välillä. Kurssin tehtävät kannustavat myös leikkimieliseen kokeiluun.

Kurssi sopii eri alojen taiteilijoille kuin kaikille aiheesta kiinnostuneille yksilöllisen ohjauksen ansiosta. Kurssilla työskennellään Helsingin Talvipuutarhassa ja Kriittisen korkeakoulun tiloissa.

Kurssilla voi työskennellä piirtäen tai vapaavalintaisin maalausmateriaalien kanssa, kuten guassi, akryyli, värilliset musteet… Tervetulokirjeessä ennen kurssin alkua on vinkkejä materiaaleihin liittyen ja sitä ennen tarvittaessa materiaaleista voi tiedustella kurssin opettajalta aho.elina@gmail.com

Kurssia ohjaa ohjaustyylistään paljon hyvää palautetta saanut kuvataiteilija Elina Aho-Brennan. Ohjaus kannustaa ilmaisun vapauteen, rohkeuteen, iloon ja autenttisuuteen. Elinan netti-portfolio: https://www.elinaaho.com

Luonto minussa -kurssin ajankohta:

ke 10.1. Helsingin Talvipuutarha

to 11.1. Helsingin Talvipuutarha

ja

pe 12.1. Studiotyöskentelyä Kriittisellä korkeakoululla

klo 10-15

 

Paikka: Helsingin Talvipuutarha, Hammarskjöldintie 1 A, 00250 Helsinki ja Kriittisen korkeakoulun tilat Tekstin talolla Lintulahdenkatu 3, 00530 Helsinki.

Hinta: 120€

Ilmoittautuminen viimeistään 27.12.2023.

Peruutusehdot: Peruutukset maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään asti 27.12.2023, ilmoittautumisajan jälkeen perimme 50 % osallistumismaksusta. Peruutus tulee tehdä ennen kurssin alkamista, muutoin kurssista peritään täysi hinta.

Luonto minussa

Kriittinen korkeakoulu on yksityinen ja itsenäinen kurssikeskus.

Ilmoittaudu mukaan

  Sukupuoli (pakollinen)

  Sukupuolta kysytään lakisääteisen tilastoinnin vuoksi.

  Minulle saa lähettää sähköpostitse tietoja samanlaisista kursseista
  KylläEi

  Haluan maksaa kurssimaksun lisäksi tukimaksun
  40 euroa20 euroaEi kiitos

  Tukimaksujen avulla voimme pitää kurssiemme hinnat alhaisina, jotta mahdollisimman moni voi osallistua kursseillemme.

  Liity Kriittisen korkeakoulun tiedotuslistalle
  KylläEi

  Listalaisille lähetetään säännöllisesti tietoa toiminnastamme. Viestejä tulee yksi tai kaksi kuukaudessa.

  *Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.