Luova kirjoittaminen -intensiivikurssi

Kurssi on täynnä.

Luovan kirjoittamisen verkkokurssi tavanomaista tiiviimmällä aikataululla sopii nopeille kirjoittajille. Kurssi antaa luovan kirjoittamisen perustiedot, joita opiskelija soveltaa omaperäisesti innostavissa kirjoitustehtävissä.

Verkkokurssi toteutetaan 1.-31.8.2022.

Kurssille otetaan kuusitoista opiskelijaa.

Opettajina kirjailija, filosofian maisteri Timo Montonen ja kirjailija, dramaturgi Riikka Takala.

Timo Montonen
Riikka Takala

Alustuksia, kirjoitustehtäviä ja keskusteluja seuraavista aiheista:
1. Alku – Salaisuus
2. Dramaattisuus – Virhe
3. Havainnot – Pimeys
4. Näkökulma – Kärjistys
5. Tyylikeinoja – Valittu

Koulutus toteutetaan kokonaisuudessaan verkko-opiskeluna. Kurssin omilla sivuilla on tarvittava ohjaava oppimateriaali ja virikkeitä luovan kirjoittamisen avuksi. Viiden päivän välein opiskelija palauttaa kirjoitustehtävän arvioitavaksi. Vain opettajat näkevät kirjoitukset, ellei opiskelija itse lähetä niitä muiden opiskelijoiden luettavaksi yhteisessä keskustelussa.

Ilmoittautuminen 15.6.2022 mennessä.

Luovan kirjoittamisen verkkokurssit ovat erittäin suosittuja, joten kannattaa ilmoittautua hyvissä ajoin.

Peruutusehdot: Peruutukset maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään asti, ilmoittautumisajan jälkeen perimme 50 % osallistumismaksusta.

Hinta: 150 euroa

Kriittinen korkeakoulu on yksityinen ja itsenäinen kurssikeskus.

Ilmoittaudu mukaan

Sukupuoli (pakollinen)

Sukupuolta kysytään lakisääteisen tilastoinnin vuoksi.

Minulle saa lähettää sähköpostitse tietoja samanlaisista kursseista
    KylläEi

Liity Kriittisen korkeakoulun tiedotuslistalle
    KylläEi

Listalaisille lähetetään säännöllisesti tietoa toiminnastamme. Viestejä tulee yksi tai kaksi kuukaudessa.

*Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Kursseja, joista saattaisit olla kiinnostunut

Valikko