Luovat afterworkit – Keskustelua luovuudesta tieteessä ja taiteessa

Streami 27.5. klo 14-15

Kriittinen korkeakoulu järjestää yhteistyössä Jyväskylän yliopiston ja Kustannus Aarnin kanssa streamin luovuudesta tieteessä ja taiteessa 27.5. klo 14-15. Kasvatustieteen tohtori Anne Martin ja biotekniikan tohtori Lauri Reuter keskustelevat luovuuden merkityksestä tieteen ja taiteen tekemisessä. Millaista on kirjoittaa rinnakkain esikoisromaania ja väitöskirjaa? Mikä rooli luovuudella on biotekniikan tutkimuksessa ja ruoan tulevaisuuden innovoinnissa? Miten tutkimusta ja taidetta voi yhdistellä, ja miten luovuus voidaan valjastaa maailman pelastamiseksi? Muun muassa tällaisiin kysymyksiin ystävykset etsivät vastauksia.

Olet lämpimästi tervetullut seuraamaan rentoa keskustelua ja kippistämään Anne Martinin esikoisromaanin Kallioon maalattu laulu julkkariviikon kunniaksi! Lue lisää kirjasta: https://kustannusaarni.fi/anne-martin-kallioon-maalattu-laulu/

Linkki streamiin: https://youtu.be/By7dkmSud-s

Anne Martin on opettajankouluttaja, luovaa kirjoittamista tutkiva kasvatustieteiden tohtori, luovan kirjoittamisen ohjaaja ja kevään 2022 esikoiskirjailija. Lauri Reuter on biotekniikan tohtori ja Nordic Foodtech VC-rahaston sijoitusjohtaja, joka on tuttu esimerkiksi Ylen kehutusta Voiko tätä syödä -tv-sarjasta.

Kriittinen korkeakoulu on yksityinen ja itsenäinen kurssikeskus.
Opintokeskus Sivis logo