Unohtuiko lapsen etu? -keskustelu ja kirjanjulkistus

Etätapahtuma ma 7.2. klo 15-17

Kriittinen korkeakoulu järjestää keskustelutilaisuuden lapsen ja lapsuuden tilanteesta nyt ja tulevaisuudessa maanantaina 7.2.2022 klo 15-17 etänä Zoomissa. Linkki tapahtumaan julkaistaan hieman myöhemmin.

Tilaisuudessa julkistetaan professori Lea Pulkkisen kirja Lapsen hyvinvointi alkaa kodista PS-kustannuksen toimitusjohtaja Henna Santalahden avauspuheenvuorolla.

Lea Pulkkinen esittelee teosta, jota kommentoivat lapsiasiavaltuutettuina toimineet valtiosihteeri Maria-Kaisa Aula valtionvarainministeriöstä ja Helsingin ensikoti r.y:n toiminnanjohtaja Tuomas Kurttila.

Alustusten jälkeen on keskustelua. Tilaisuuden puheenjohtajana toimii Kriittisen korkeakoulun puolesta opettaja Timo Jantunen.

Tietoa kirjasta PS-kustannuksen kotisivuilta: https://www.ps-kustannus.fi/Lea-Pulkkinen/Lapsen-hyvinvointi-alkaa-kodista.html

Tilaisuus on ilmainen ja tilaisuuteen on kaikilla on vapaa pääsy!

Kirjaa on myynnissä PS-kustannuksen nettisivuilla (linkki yllä).

Tapahtumaa on järjestämässä Kriittisen Korkeakoulun kanssa PS-kustannus.

Kursseja, joista saattaisit olla kiinnostunut

Valikko