Luopumisen luomisvoima

22.-23.10.2022

Kaupunkiretriitti 22.10-23.10.2022

Vanhat viisausperinteet opettavat, että on viisasta kuolla pienesti usein. Retriitin ohjaaja Essi Aulanko on kirjoittanut lopputyön holistisen psykologian opintoihin aiheesta Mitä kuolema opettaa meille elämästä. Kirjoituksen lyhennelmän löydät tästä linkistä.

Kaupunkiretriitillä saat monipuolista tietoa kuolemasta viisausperinteiden näkökulmasta ja pääset työskentelemään henkilökohtaisen kuolemasuhteen kanssa. Osallistumista helpottaa, mikäli oma ihmiskuvasi ei ole täysin materialistinen, koska olematta mihinkään suuntaan tunnustuksellinen jätämme tilaa henkiselle ihmisessä.

Viikonloppu sopii sinulle, joka haluat sivistää itseäsi monipuolisesti ja kokemuksellisesti aiheesta ja haluat ystävystyä enemmän tuon vääjämättömän, mutta vältellyn aiheen kanssa.

Aika: 22.-23.10.2022 opetus klo10.00-17.00 molempina päivinä.

Paikka: Kriittinen korkeakoulu, Albertinkatu 27, Helsinki

Hinta: 20 euroa

Hinta on edullinen, koska kyseessä on pilottikurssi. Ohjaaja toivoo mahdollisuutta tehdä lyhyt kysely ennen ja jälkeen retriitin.

Ilmoittautuminen viimeistään 10.10.2022.

Peruutusehdot: Peruutukset maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään asti, ilmoittautumisajan jälkeen perimme 50 % osallistumismaksusta.

Ohjaaja: Essi Aulanko on ollut jo pitkään kiinnostunut kuolema teemasta ja haaveilee, että jonakin päivänä olisi jälleen luonnollisempaa puhua siitä. Päivätyönään hän on ammattivalmentaja.

Kriittinen korkeakoulu on yksityinen ja itsenäinen kurssikeskus.

Ilmoittaudu mukaan

  Sukupuoli (pakollinen)

  Sukupuolta kysytään lakisääteisen tilastoinnin vuoksi.

  Minulle saa lähettää sähköpostitse tietoja samanlaisista kursseista
  KylläEi

  Liity Kriittisen korkeakoulun tiedotuslistalle
  KylläEi

  Listalaisille lähetetään säännöllisesti tietoa toiminnastamme. Viestejä tulee yksi tai kaksi kuukaudessa.

  *Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

  Kursseja, joista saattaisit olla kiinnostunut